010 200 4383

Knikgestuurde dumptruck

De nieuwe generatie DEVELON dump trucks aangedreven door Scania SCR fase IIIB motoren combineren wendbaarheid en uitstekende stabiliteit, met krachtige prestaties.

Develon

DA30-7

De Develon DA30 biedt de beste bodemvrijheid en bodemdruk in zijn klasse. In combinatie met een superieur koppel bij een laag toerental en superieur vermogen en tractie, bieden wij u de beste productiviteit.

Develon

DA45

De Develon DA45-7 biedt de beste combinatie van laadvermogen en efficiëntie in zijn klasse. Dankzij het unieke ontwerp wordt de beste productiviteit geleverd in alle werkomstandigheden.

Develon

DA45 4x4

De Develon DA45 4X4 biedt de beste combinatie van laadvermogen en efficiëntie. Dankzij het unieke ontwerp wordt in alle werkomstandigheden een uitstekende productiviteit geleverd.

Modificaties

Giekaanpassing of verstelbare cabine?

Indien Doosan niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste past bij uw werkzaamheden.

meer informatie
Elektrische graafmachines
ETEC Zero emission

Overstappen naar elektrisch?

Doosan comfortabele cabine
Rent elm

Toch een graafmachine huren? Geen probleem!

Je hebt voor korte tijd een graafmachine nodig die voldoet aan de eisen voor de klus? Wij bieden verschillende machines aan voor tijdelijk gebruik.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES