010 200 4383

ELM Specialties
Cabine verhoging
Icoon 5

Al decennia lang maken wij cabineverhogingen, hiermee heeft u perfect zicht op het werk! Met onze eigen engineering afdeling zijn we in staat om de verhoging te ontwerpen die precies bij u past! 

SCHAAR/KANTEL CABINE

Onze schaarcabineverhoging is de meest compacte verhoging in de markt en verzekerd u van een stabiele basis, óók op grote hoogtes! Het frame is speciaal geconstrueerd en zorgt ervoor dat de cabine zéér kort op het frame gemonteerd wordt. Zowel de slangen als elektra kabels worden door het frame geleid, wat zorgt voor maximale bescherming. Met de optionele kantelfunctie kunt u met gemak de grootste hoogtes in de gaten houden! 

LIFT/KANTEL CABINE

Met onze liftcabine kiest u voor een cabine die verticaal omhoog gaat en daarmee niet uitsteekt. Deze verhoging is bij uitstek geschikt voor werkzaamheden die dicht op de machine plaatsvinden. Met de kantelfunctie kunt u ook het werk op grote hoogtes met gemak overzien!

VASTE VERHOGING

De vaste cabineverhoging is populair bij recyclingsbedrijven die dagelijks vuil sorteren en de machine op hun eigen werft gebruiken. Een slimme en efficiënte oplossing voor maximaal zicht voor uw machinist!

EEn Kijkje achter de schermen

Zie hieronder een impressie van hoe wij een cabineverhoging maken voor uw machine!

UMIA Oudewater (19 juli 2022) (15)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier, zo goed mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Ontdek onze mogelijkheden!
Modificaties, maatwerk & aanpassingen

Als DEVELON de gewenst giekconfiguratie niet heeft, kunnen we een passende giek maken voor uw werkzaamheden. We hebben ervaring in giekaanpassingen en bieden nieuwe (semi) long reach graafmachines te huur of te koop aan, inclusief sloopuitvoeringen met opties zoals een High Reach Demolition Boom, hydraulisch verstelbare cabine of rupswerk voor meer bodemvrijheid.

WERKPLAATS (21)

WERKEN BIJ ELM GROEP

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek jij een baan met toekomst? Dan hebben wij de baan die jij zoekt. Maak kennis met ons en groei mee. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen.

Maps

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

U kunt ook contact opnemen via:
Transportweg 10
2742 RH Waddinxveen

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES