010 200 4383

ELM Specialties
SPUITERIJ
Icoon 1

In ons pand bevinden zich 2 ruime spuitcabines van maar liefst 20 meter lang en 6 meter breed. Hierdoor zijn we in staat om zelfs de grootste machines te kunnen spuiten! Onze spuiters hebben al jaren ervaring met grondverzetmachines en ander zwaar materieel, uw machine is bij ons in goede handen!

UW MACHINE, UW BEDRIJFSKLEUR!

In onze inpandige spuiterij kunnen wij elke machine voorzien van uw bedrijfskleur en logo. Of het nu gaat om een machine die bij ons is gekocht of een die u al langer in bezit heeft, wij draaien er onze hand niet voor om!. Onze spuiterij is ingericht op zwaar materieel en is compleet uitgerust met klimaatbeheersing, meer dan voldoende afzuiging en grote roldeuren.

Een kijkje achter de schermen

Een machine komt niet zomaar in bedrijfskleur, zie hieronder hoe onze vakmannen dit voor elkaar krijgen! 

ELM Medewerker plakt een graafmachine af voor de spuitcabine
Piling en spuitwerk
WERKPLAATS (17)
ELM (27 jan 2022) (11)
ELM (7 okt 2022) (26)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier, zo goed mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Ontdek onze mogelijkheden!
Modificaties, maatwerk & aanpassingen

Als DEVELON de gewenst giekconfiguratie niet heeft, kunnen we een passende giek maken voor uw werkzaamheden. We hebben ervaring in giekaanpassingen en bieden nieuwe (semi) long reach graafmachines te huur of te koop aan, inclusief sloopuitvoeringen met opties zoals een High Reach Demolition Boom, hydraulisch verstelbare cabine of rupswerk voor meer bodemvrijheid.

WERKPLAATS (21)

WERKEN BIJ ELM GROEP

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek jij een baan met toekomst? Dan hebben wij de baan die jij zoekt. Maak kennis met ons en groei mee. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen.

Maps

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

U kunt ook contact opnemen via:
Transportweg 10
2742 RH Waddinxveen

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES