010 200 4383

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van de meest hoogwaardige producten. Er zit bijvoorbeeld een 4 cilinder Kubota motor in, een Linde hydraulisch systeem en 12! tons Dana Spicer assen. Het frame wordt vervaardigd uit staal van hoge kwaliteit en er wordt enkel gebruik gemaakt van A-merk componenten. Standaard wordt de machine voorzien van onze unieke giek welke gebruik maakt van een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica. Dit maakt de machine zeer krachtig en zorgt voor een perfecte parallelgeleiding met een hoge uitbreekkracht.

pITBULL

X24-26V

De X4-26V is een compacte helpende hand. Deze Pitbull is uitermate geschikt voor werkzaamheden waarbij de ruimte beperkt is. Een star knikpunt, krachtige motor en 12 tons assen zorgen voor een stabiele en compacte shovel!

pITBULL

X27-26V

De X27-26V is met zijn compacte afmetingen en bijzonder stille motor een allemansvriend. Een soepele bediening i.c.m. het unieke hydraulisch systeem maakt deze shovel tot een onmisbare hulp.

pITBULL

X24-45CRT

De X24-45CRT is dé handige compacte krachtpatser van dit moment. Met een krachtige Kubota motor en een gewicht van slechts 2400kg is dit de sterkste shovel in zijn klasse!

pITBULL

X27-45CRT

Met de X27-45CRT heeft Pitbull een shovel die alles heeft wat u zoekt; krachtig, compact en met een unieke inching bediening op het hydraulisch systeem.

pITBULL

X28-45CRT

Een echt paradepaardje, de Pitbull Compact Loader X28-45CRT Stage V. Deze Pitbull combineert precisie, snelheid en kracht in een compact formaat shovel die uiterst stabiel is.

pITBULL

X28-50E

0% uitstoot, 100% comfort.

Deze 100% elektrisch aangedreven Pitbull combineert precisie, snelheid en kracht in een compact formaat shovel die uiterst stabiel is.

pITBULL

X24-50E

De X24-50E is met afstand de beste elektrische shovel in de markt. Met een krachtige elektrische motor is de aandrijving perfect te doseren. met een gewicht van slechts 2400kg is deze elektrische krachtpatser een unieke machine.

pITBULL

X27-50E

Met de X27-50E heeft Pitbull een sterke, stille en uiterst comfortabele shovel gebouwd. Met een heel scala aan unieke eigenschappen zoals 2300kg hefvermogen, volledig elektrisch aandrijving en een unieke giekconfiguratie is deze machine de pefecte hulp op elk bedrijf.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES