010 200 4383

Over ons

Wij zijn dealer van DEVELON grondverzetmachines en ETEC Zero Emission elektrische grondverzetmachines. Daarnaast zijn wij specialist in maatwerk grondverzetmachines voor Zuid-West en Midden Nederland.

RUIM 90 JAAR ERVARING

ELM is opgericht in 1926 en inmiddels dus al bijna 100! jaar actief als leverancier van machines voor industrie, gemeentes, land- & tuinbouw. 

DEVELON DEALER REGIO ZUID-WEST NEDERLAND

Na inmiddels al 25 jaar jaar actief geweest te zijn als dealer van grondverzetmachines is sinds 2012 ELM Bouwmachines B.V. verantwoordelijk voor de verkoop en service van het wereldmerk DEVELON voor de regio Zuid- West Nederland.

Sinds 2017 is ELM Bouwmachines B.V. afgesplitst van ELM Bleiswijk B.V. en eind 2018 is ELM Bouwmachines B.V. verhuisd naar Waddinxveen aan de Transportweg 10 (voormalig ETEC- pand). Op deze locatie kan ELM Bouwmachines zich verder ontwikkelen op het gebied van een totaalleverancier voor de grondverzet- branche.

‘Wij streven er altijd naar om de perfecte machine aan onze klanten te leveren’

Doosan machines op een rij
Drone3
ELM (7 okt 2022)
ELM Event 101
ELM Event 105
ELM Event 107
ELM Event 109
ELM Event 63
ELM Event 64
R5  7637
UITGEBREIDE WERKPLAATS EN SPUITERIJ 

Wij beschikken nu over een complex van 10.000 vierkante meter met ruim 6000! vierkante meter aan werkplaats, eigen spuiterij met 2 ruime spuitcabines en een compleet ingerichte constructie- afdeling waar we in staat zijn in eigen beheer machines te ontwikkelen en fabriceren. Met 30 medewerkers die elke dag voor u klaar staan zijn wij afgelopen decennia een betrouwbare partner gebleken. Wij vervullen een adviesfunctie en bieden onze klanten adequate oplossingen op het gebied van verkoop, verhuur, reparaties & onderhoud.

SERVICE

Onze service- afdeling kenmerkt zich door goed opgeleide vakbekwame (service) monteurs en we beschikken over een modern uitgeruste werkplaats en servicewagens. Hierdoor zijn wij in staat adequaat in te spelen op uw specifieke omstandigheden en/of wensen. Wij kunnen reparaties en onderhoudswerkzaamheden zowel in onze eigen werkplaats als op locatie uitvoeren.

serviceafspraak
WERKPLAATS (21)

WERKEN BIJ ELM GROEP

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek jij een baan met toekomst? Dan hebben wij de baan die jij zoekt. Maak kennis met ons en groei mee. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES