010 200 4383

Wielladers

Dankzij hun gebruiksgemak, lage operationele kosten, en een gemakkelijk onderhoud, bieden de DEVELON wielladers exceptionele prestaties en productiviteit!

Develon

DL250-7

De DL250-7 is de machine waar je altijd mee hebt willen werken. Ruime en stille cabine, sterk in vermogen en voorzien van de nieuwste techniek zorgt deze machine ervoor dat uw werkt in no time uitgevoerd kan worden

Develon

DL280-7

Verhoog uw productiviteit met de nieuwe Develon DL280-7 wiellader. Uitzonderlijk vermogen, gecombineerd met de fijnste bediening resulteert in een machine die presteert op het hoogste niveau.

Develon

DL320-7

Met de beste techniek, de beste prestaties en het beste comfort in zijn klasse heeft Develon met de nieuwe DL320-7 een machine gebouwd die aan al uw verwachten voldoet.

Develon

DL380-7

De DL380-7 is gemaakt met maar één doel; uitmuntende prestaties leveren onder de zwaarst mogelijke omstandigheden.

Develon

DL420-7

Develon lanceert de nieuwe DL420-7 Stage V wiellader. Met een volledig nieuw ontwerp dat hogere prestaties, een lager brandstofverbruik en een veel betere omgeving biedt voor de machinist in vergelijking met het vorige Stage IV-model. ‚Äč

Develon

DL420CVT-7

De unieke CVT technologie, gecombineerd met uitstekende prestaties op het gebied van kracht, comfort en ergonomie maken de DL420CVT-7 uniek in zijn klasse.

Develon

DL480-7

De Develon DL480-7 is bij uitstek geschikt voor de zwaardere klussen. Met zijn krachtige en zuinige Stage V motor en ZF aandrijflijn voldoet deze machine aan alle eisen die gesteld worden aan zware wielladers

Develon

DL550-7

De DL550-7 van Develon is gemaakt met maar één doel, maximaal presteren in een van de zwaarste werkomstandigen. De nieuwe cabine blinkt uit in comfort en met een bakinhoudt van ruim 6m2 is geen berg te groot

Modificaties

Giekaanpassing of verstelbare cabine?

Indien Doosan niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste past bij uw werkzaamheden.

meer informatie
Elektrische graafmachines
ETEC Zero emission

Overstappen naar elektrisch?

Doosan comfortabele cabine
Rent elm

Toch een graafmachine huren? Geen probleem!

Je hebt voor korte tijd een graafmachine nodig die voldoet aan de eisen voor de klus? Wij bieden verschillende machines aan voor tijdelijk gebruik.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES