010 200 4383

Graafmachines op rupsen

Develon graafmachines werken aan meer en meer grondverzet projecten elke dag. Dat is te wijten aan de volgende kernwaarden ingebouwd in elke Develon machine.

Develon

DX140LC-7

​De DX140LC-7 kan met gemak de zwaarste taken aan en tilt hiermee het gebruikersgemak, brandstofefficiëntie en de prestaties naar een ongekend hoog niveau.​

Develon

DX140LCR-7

De DX140LCR-7 is speciaal ontwikkeld voor werkzaamheden in krappe ruimtes en heeft een ultrakorte draaicirkel! Deze machine kenmerkt zich door de uiterst soepele bediening en zijn stabiliteit ondanks de compacte afmetingen!

Develon

DX225LC-7

De DX225LC-7 is maatgevend in de 22 tons klasse. De geavanceerde en stille cabine biedt het beste comfort in deze klasse. De bekende Develon 6 cIlinder DL06 motor staat garant voor brandstofbesparing!

Develon

DX235LC-7

De Develon DX235LC-7 is ontworpen om bergen te verzetten, letterlijk! Met een zeer hoge capaciteit en uiterst robuuste bouw is deze machine geschikt voor zelfs de zwaarste taken.

Develon

DX235LCR-7

De nieuwe DX235LCR-7 is ondanks zijn compacte afmetingen een echte krachtpatser! De 24 tons binnendraaier komt het beste tot zijn recht waar de ruimte beperkt is en er toch zware werken uitgevoerd moeten worden!

Develon

DX255LC-7

De Develon DX255LC-7 is krachtig, comfortabel en voorzien van de nieuwste technologie om uw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Develon zet met de nieuwe -7 modellen een nieuwe standaard op het gebied van comfort, duurzaamheid en bedieningsgemak

Develon

DX300LC-7

De DX300LC-7 is ontworpen en gebouwd met maar 1 doel, namelijk optimaal presteren tegen minimale kosten. Met de nieuwste Stage 5 motortechniek, zéér ruime en Rops/Fops cabine én een uitgekiend hydraulisch systeem is dit een machine die de zwaarste taken met gemak kan volbrengen.

Develon

DX350LC-7

De DX350LC-7 kan met zijn zuinige en milieuvriendelijke stage 5 motor de zwaarste taken met gemak uitvoeren. Hiermee bespaart u tijd, geld én brandstof. 

Develon

DX380LC-7

De Develon DX380LC-7 zet een nieuwe standaard in de markt met de allermodernste technologie. Met de nieuwste Stage 5 motortechniek, zéér ruime en Rops/Fops cabine én een uitgekiend hydraulisch systeem is dit een machine die de zwaarste taken met gemak kan volbrengen.   

Develon

DX420LC-7

De Develon DX420LC-7 is een van de zwaarste modellen die Doosan in het programma heeft. Met een krachtige Scania DC13 motor, zware onderwagen en versterkte giek is dit model bij uitstek geschikt voor werken in de zwaarste omstandigheden

Develon

DX490LC-7

Maak kennis met de krachtige DX490LC-7! Hogere winst, Hogere productiviteit, lagere brandstofkosten!

Develon

DX530LC-7

De DX530LC-7 graafmachine is bijzonder sterk maar toch milieuvriendelijk en verbruikt uitzonderlijk weinig brandstof.  De bijzonder krachtige 13-liter Scania motor, met een hoog koppel bij lage toerentallen, combineert betrouwbaarheid met milieuvriendelijkheid. De 6-cilinder motor voldoet aan Stage V en levert 294 kW bij 1800 rpm.

Develon

DX245DM-7

De Develon DX245DM-7 is ontworpen voor allround langdurig gebruik onder zware omstandigheden. Met een extra sterk X-chassis, een modulair gieksysteem en een optionele kantelcabine is deze Develon geschikt voor al uw zware sloopklussen

Develon

DX800LC-7

Special voor werkzaamheden die gigantische krachten vereisten bouwt Doosan de ruim 80 ton zware DX800LC-7!

Develon

DX1000LC-7

Til jouw bedrijf naar een hoger niveau met de Develon DX1000LC-7 rupsgraafmachine. Sterke onderwagen en het hoogste motorvermogen en hydraulisch debiet op de markt, met zo min mogelijk brandstofverbruik, zodat je zo weinig mogelijk kosten per ton kwijt bent.

Modificaties

Giekaanpassing of verstelbare cabine?

Indien Doosan niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste past bij uw werkzaamheden.

meer informatie
Elektrische graafmachines
ETEC Zero emission

Overstappen naar elektrisch?

Doosan comfortabele cabine
Rent elm

Toch een graafmachine huren? Geen probleem!

Je hebt voor korte tijd een graafmachine nodig die voldoet aan de eisen voor de klus? Wij bieden verschillende machines aan voor tijdelijk gebruik.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES