010 200 4383

MINI - MIDI GRAAFMACHINES

De nieuwe serie mini & midi- graafmachines van Doosan blinken uit in bedieningsgemak, ruimste en stilste cabines in hun klasse en natuurlijk zoals alle DEVELONS de krachtigste machine in hun klasse!

Develon

DX55R-7

De Develon DX55R-7 midigraafmachine heeft een Develon D18-dieselmotor deze is ontworpen om superieure prestaties te leveren en voldoet volledig aan de nieuwste Stage V-emissievoorschriften.

Develon

DX63-7

De Develon DX63-7 is geheel nieuw ontworpen en blinkt uit in  gebruikersgemak, comfort en is bovendien een allemansvriend. Met zijn sterke D24 dieselmotor en ongekende stabiliteit is dit een echte alleskunner.

Develon

DX85R-7

Met de DX85R-7 weet u één ding zeker, elke klus wordt snel, goed en perfect afgewerkt. Deze machine is krachtig, soepel en voorzien van de nieuwste technologie als het gaat om comfort, brandstofefficiëntie en gebruikersgemak.

Modificaties

Giekaanpassing of verstelbare cabine?

Indien Doosan niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste past bij uw werkzaamheden.

meer informatie
Elektrische graafmachines
ETEC Zero emission

Overstappen naar elektrisch?

Doosan comfortabele cabine
Rent elm

Toch een graafmachine huren? Geen probleem!

Je hebt voor korte tijd een graafmachine nodig die voldoet aan de eisen voor de klus? Wij bieden verschillende machines aan voor tijdelijk gebruik.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES