010 200 4383

ELM Specialties
piling
Icoon 3

Damwand trillen, ankers boren, hijpalen slaan, voor alles soorten funderingen zijn speciale machines nodig. Met onze expertise in speciaalbouw i.c.m. onze machinekennis zijn wij de ideale partner voor al funderings uitdagingen!

Uw expertise, onze machine

Met jarenlange ervaring in het maken van speciale machines is de stap naar de funderingswereld snel gezet. Machines die volledig aangepast moeten worden of zelfs op maat gemaakt worden zijn voor onze vakmensen geen probleem. Of uw nu ankers moet boren over de kop, speciale hijpalen moet slaan of een ankerboormachine nodig heeft, wij kunnen deze geheel naar uw specificaties maken.

Een kijkje achter de schermen

Hoe wordt een machine omgebouwd tot funderingsmachine? Wij nemen je mee in het proces met de fotoserie hieronder! 

2
24mm Voorbij (jan 2021) (1)
16mm Voorbij (jan 2021) favoriet
24mm Voorbij (jan 2021) (11)
Maatwerk

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier, zo goed mogelijk in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Ontdek onze mogelijkheden!
Modificaties, maatwerk & aanpassingen

Als DEVELON de gewenst giekconfiguratie niet heeft, kunnen we een passende giek maken voor uw werkzaamheden. We hebben ervaring in giekaanpassingen en bieden nieuwe (semi) long reach graafmachines te huur of te koop aan, inclusief sloopuitvoeringen met opties zoals een High Reach Demolition Boom, hydraulisch verstelbare cabine of rupswerk voor meer bodemvrijheid.

WERKPLAATS (21)

WERKEN BIJ ELM GROEP

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek jij een baan met toekomst? Dan hebben wij de baan die jij zoekt. Maak kennis met ons en groei mee. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen.

Maps

HOE KUNNEN WIJ JE HELPEN?

U kunt ook contact opnemen via:
Transportweg 10
2742 RH Waddinxveen

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES