010 200 4383

Develon is in 1990 begonnen met het opbouwen van een wereldwijd productie- en bedrijfsnetwerk. Momenteel is Develon één van ‘s werelds grootste producenten van bouwmaterieel! Naast de grootschalige fabrieken die over de gehele wereld zijn verspreid, heeft Develon een dealernetwerk opgebouwd in alle werelddelen.

Dit heeft geresulteerd in een wereldwijd graag gezien merk voor zowel nieuwe als gebruikte Develon machines, hoge restwaardes van gebruikte Doosan machines zijn hiervan het beste bewijs! Kortom ELM Bouwmachines B.V. is trots om zich de officiële Develon dealer voor Zuid- West Nederland te mogen noemen!

onze DEVELON reeks
Develon Specialties
MODIFICATIES / AANGEPASTE
Develon  GRAAFMACHINES

Indien Develon niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste bij uw werkzaamheden past. Wij hebben al geruime tijd ervaring in giekaanpassingen en hebben ook altijd diverse nieuwe (semi) long reach graafmachines voorradig voor verhuur of verkoop! Ook voor sloop uitvoeringen bent u bij ons aan het goede adres. Met opties zoals een High reach Demoliton Boom, hydraulisch verstelbare (schaar) cabine of uitvoeringen met hoog rupswerk voor meer bodemvrijheid.

Uptime
Zo houd jij je bedrijf draaiende…

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf niet stilstaat. De betrouwbare kwaliteit van Develon in combinatie met ons ervaren serviceteam, zorgen ervoor dat jouw bedrijf blijft draaien.

Zo houdt jij je bedrijf draaiende
Develon rups advertentie
Develon

Develon rupsgraafmachines

Develon advertentie
Develon

Made to move the earth

Kruiswijk (3 mei 2022) (6)

ELM KLANT AFLEVERINGEN 

Develon is in 1990 begonnen met het opbouwen van een wereldwijd productie- en bedrijfsnetwerk. Momenteel is Develon één van ‘s werelds grootste producenten van bouwmaterieel! Naast de grootschalige fabrieken die over de gehele wereld zijn verspreid, heeft Develon een dealernetwerk opgebouwd in alle werelddelen. Dit heeft geresulteerd in een wereldwijd graag gezien merk voor zowel nieuwe als gebruikte Develon machines, hoge restwaardes van gebruikte Develon machines zijn hiervan het beste bewijs!

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES