010 200 4383

MODIFICATIES / MAATWERK
EN MACHINEAANPASSINGEN

Indien Develon niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste bij uw werkzaamheden past. Wij hebben al geruime tijd ervaring in giekaanpassingen en hebben ook altijd diverse nieuwe (semi) long reach graafmachines voorradig voor verhuur of verkoop! Ook voor sloop uitvoeringen bent u bij ons aan het goede adres. Met opties zoals een High Reach Demoliton (HRD) Boom, hydraulisch verstelbare (schaar) cabine of uitvoeringen met hoog rupswerk voor meer bodemvrijheid.

Bouwmachine aanpassen?

Vul het onderstaande formulier, zo goed mogelijk in, 
dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

ELM Specialties

Giek & lepelsteel

Wij hebben al geruime tijd ervaring in giekaanpassingen en hebben ook altijd diverse nieuwe (semi) long reach graafmachines voorradig voor verhuur of verkoop!

ELM Specialties

Demolition

Voor het slopen op grote hoogtes zijn machines nodig die uiterst stabiel zijn. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en fabriceren van sloopgieken, speciale onderwagens en alles wat bij sloopwerk komt kijken

ELM Specialties

Cabineverhoging

Onze schaarcabineverhoging is de meest compacte verhoging in de markt en verzekerd u van een stabiele basis, óók op grote hoogtes! Daarnaast zijn wij ook specialast in Lift/kantel cabines. Ook voor een vaste verhoging bent u bij ons aan goede adres.

ELM Specialties

Piling

Damwand trillen, ankers boren, hijpalen slaan, voor alles soorten funderingen zijn speciale machines nodig. Met onze expertise in speciaalbouw i.c.m. onze machinekennis zijn wij de ideale partner voor al funderings uitdagingen!

ELM Specialties

spuitwerk

In onze inpandige spuiterij kunnen wij elke machine voorzien van uw bedrijfskleur en logo. Of het nu gaat om een machine die bij ons is gekocht of een die u al langer in bezit heeft, wij draaien er onze hand niet voor om!

ELM Specialties

Custom made

Speciale wensen? Neem dan contact op met onze engineering afdeling. Zij zijn gespecialiseerd in alle maatwerk-oplossingen.

DSC04059

Speciaalbouw zit in ons bloed

Elke klant is uniek en daarmee is ook elke machine uniek! Of u nu meer capaciteit wilt, meer bereik wilt of misschien wel een drijvende kraan zoekt? Geen enkel probleem voor onze vakmannen, wat u bedenkt kunnen wij maken.

WERKPLAATS (21)

WERKEN BIJ ELM GROEP

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek jij een baan met toekomst? Dan hebben wij de baan die jij zoekt. Maak kennis met ons en groei mee. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde mensen met technisch inzicht en doorzettingsvermogen.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES