010 200 4383

Graafmachines op wielen

DEVELON wielgraafmachines combineren uitstekende mobiliteit, ruim 40 km/h, met een hoge productiviteit, betrouwbaarheid en natuurlijk de prestaties van de krachte en zuinige Doosan 6 cylinder motor.

Develon

DX100W-7

De DX100W-7 is uniek in zijn klasse. Deze machine heeft de kracht en souplesse die je gewent bent van Develon gecombineerd met een nieuw compact formaat mobiele graafmachine. Met tal van unieke opties zoals 4 wiel besturing, gedeeld schuifblad, een eigen Develon motor en bijzonder goed uitgebalanceerde giek bent u ervan verzekerd elke taak aan te kunnen met deze veelzijdige machine 

Develon

DX140W-7

Met de nieuwe Develon DX140W-7 zet Develon een nieuwe standaard in de mobiele graafmachines. Met superieur comfort, krachtige én zuinige 6 cilinder motor, soepele bediening en een ongeëvenaarde stabiliteit kunt u met zekerheid zeggen dat deze machine al uw verwachtingen overtreft.

Develon

DX160W-7

Met ongeëvenaarde comfort voor de machinist, een stille en zuinige 6 cilinder motor en krachtige prestaties zet Develon een nieuwe standaard in de markt van mobiele graafmachines.‚Äč

Develon

DX165WR-7

De nieuwe Develon DX 165WR-7 graafmachine op wielen beschikt over een groot aantal vernieuwede features en nieuwe technologieën voor soepel werken, de allerhoogste productiviteit en stabiliteit, het beste comfort voor de bestuurder en een lager brandstofverbruik.

Samenvattend, krachtig en compact, dat is de DX165WR-7.

Develon

DX170W-7

Een van de ruimste cabines in de markt, een bijzonder krachtige Develon-motor, automatische graafrem en de hoogste hydraulische capaciteit in zijn klasse maken de DX170W-7 geliefd bij iedereen.

Develon

DX190W-7

Krachtig, comfortabel, stil en betrouwbaar. Dat is de basis van de nieuwe DX190W-7. Met een zéér ruime en comfortabele cabine, soepele bediening en hoge hydraulische capaciteit van 2x 200l/min heeft u met de Develon DX190W-7 elke klus in een handomdraai uitgevoerd.

Develon

DX210W-7

De krachtigste mobiele graafmachine die Develon in het programma heeft, de DX210W-7. Deze machine blinkt uit in capaciteit, comfort, en bedieningsgemak. Zelfs de zwaarste klussen worden met de DX210W-7 in een handomdraai afgemaakt.

Modificaties

Giekaanpassing of verstelbare cabine?

Indien Doosan niet de door u gewenste giekconfiguratie in het standaard programma heeft kunnen we in overleg elke gewenste giek fabriceren welke het beste past bij uw werkzaamheden.

meer informatie
Elektrische graafmachines
ETEC Zero emission

Overstappen naar elektrisch?

Doosan comfortabele cabine
Rent elm

Toch een graafmachine huren? Geen probleem!

Je hebt voor korte tijd een graafmachine nodig die voldoet aan de eisen voor de klus? Wij bieden verschillende machines aan voor tijdelijk gebruik.

Icoon1
Derde generatie familiebedrijf
Icoon2
SPECIALIST IN ELEKTRISCHE BOUwmachines 
Icoon3
GROOT AANBOD BOUWMACHINES