010 200 4383

IMG 3698
Aflevering
Aantjes Loon- en verhuurbedrijf uit Haastrecht investeert wederom in Doosan!
Placeholder nieuwsbericht

Deze zéér rijk uitgeruste Doosan DX140W-7 is van alle gemakken voorzien en is met zijn luxe stoel dé nieuwe standaard op het gebied van comfort en bedieningsgemak!

Door de positieve ervaringen met de eerdere aangeschafte Doosan graafmachines is er nu gekozen voor een Doosan DX140W-7 met uiteraard een 6 cilinder stage-V motor. De nieuwe generatie Doosan graafmachines kenmerken zich door de luxueuze cabine voorzien van vele opties waaronder de comfortabele ‘business seat’ en het vele zicht vanuit de cabine maakt de Doosan tot een fijne werkplek!

Deze DX140W-7 hebben wij zeer rijk mogen uitrusten met o.a. een SMP ST15 draaikantelstuk, giekvering, Alliance 650/45-22.5 enkellucht banden, kunststof spatborden, RVS schuiflade in de gereedschapskist, gecertificeerd hijsoog aan binnenkant lepelsteel, afneembare trekhaak in schuifblad incl. 12V verlichting stekker op de onderwagen en nog tal van andere opties.

Aantjes is een specialistisch bedrijf op het gebied van werkzaamheden in de agrarische sector, machine verhuur, grond- en straatwerk en bodemsaneringen. Met jarenlange expertise, uitgebreid machinebestand en ervaren medewerkers wordt dagelijks gestreefd naar continuïteit en verbetering.

Wij bedanken Aantjes wederom voor het vertrouwen en wensen machinist Kevin Spruit veel Doosan werkplezier!